Danish English

Energioptimering


Vi har fokus på energioptimering hos vores kunder!

I den forbindelse tilbyder vi :

Besparelser på optil 42 % er opnået

ALSMATIK A/S sidestiller energi med andre råvarer

Vi bistår travle virksomheder med at sætte energi på dagsordenen. Vi er de aktive i forhold til energioptimeringen, således virksomhederne kan koncentrere sig om deres dagligdag.

Vi har viden og erfaring til at løse simple og svært tilgængelige energioptimeringsopgaver. En stor del energibesparelser ligger lige for, hvis bare man får øje på dem. Vi har set mange af dem og løst(løser) dem.

Vores erfaring er, at målinger på hver maskine giver det rigtige billede af energiforbruget. Energidata indsamlet via målinger, understøtter vurderingen af hvor den optimale energioptimering kan sættes igang. Efterfølgende kan energi målinger løbende registrere et evt. overforbrug. Vores kunder har erkendt "Den der ikke måler ser ingenting"

Energisynderne er ofte billige og ikke tidssvarende produkter samt styringer udviklet for år tilbage. Vores kompetence for energioptimering ligger indenfor servo, frekvensomformer, CNC, servo- og konventionel hydraulik, trykluft, vakuum, pausestyring, PC- og PLC programmer samt dataopsamling af energidata på produkt niveau bl.a. til brug for CO2 foot print.

Vores motto er: Vi kan det, de andre ikke kan...

Er du i tvivl om vi kan være med til at optimere din produktion og dermed øge din indtjening, så sæt os på en prøve.

Vi står klar til at demonstrere, at vi lever op til vores motto!