Lasergravering

ALSMATIK A/S er forhandler af CAB Laser og ACI Laser. Begge fabrikater er fra førende leverandører i Tyskland, som vi har flere års samarbejde med.

Laser gravering er perfekt til meget slidstærke opmærkninger

Det er muligt at gravere og markere på næsten alle typer af materialer, her er det kun et spørgsmål om at vælge den rigtige laser type.

Laseren som komponent til integration i et produktionsmiljø, hvor vi, eller anden leverandør, kan bygge det sammen med kundens andre ønsker eller eksisterende systemer, evt. i et automatisk produktionsudstyr hvor man nu ønsker at lave type opmærkning uden ekstra arbejdsgang.

Fordele ved laser / gravering

  • Gravering ligger i materialets overflade og er derfor permanent
  • Ved brug af laser arbejdes der med meget lav tolerance, resultatet er knivskarpe graveringer
  • Velegnet til identifikationsmærkning, stregkoder, serienumre, logo eller lige netop dét du ønsker
Integration

Kan integreres i jeres produktionsmiljø

Høj præcision

Laser sikrer den højest mulige præcision

Enkeltstående løsninger

Enkeltstående løsninger med et simpelt sikkerhedskabinet hvor kunden kan montere en holder hvor deres emner så kan placeres og efterfølgende graveres. Der findes her flere forskellige størrelser af systemer hvor der kan komme automatiske højde indstilling eller X-Y koordinater for større graveringsflade eller måske en roterende Z-akse, så runde emner kan markeres med flere linjer.

Foliegravering

Folie gravering er et system hvor der kan graveres på folier i endeløsbane fra en rulle, her findes et bredt udvalg af folie i metal og plastmaterialer som er beregnet til laser gravering. Man kan med nogle lasere også skære skiltet til i størrelsen, hvis foliebredden er købt større for at kunne varetage et bredere udvalg af labels og skilte.