Om ALSMATIK

ALSMATIK A/S blev grundlagt i 1997 og er en 100% danskejet virksomhed, beliggende i Sønderborg området.

ALSMATIK A/S henvender sig primært til erhvervslivet; men vores arbejdsområde spænder vidt. Hovedsageligt beskæftiger vi os med automatiseringsopgaver, det være sig nye konstruktioner, renovering eller optimering af styringer inden for alle typer maskiner der benyttes i industrien i dag, både indenfor områder som transport-, montage- eller testanlæg.

ALSMATIK A/S beskæftiger ca. 16-20 medarbejdere, fordelt på servicemontører, EL-konstruktører, robot, web, pc, og PLC-programmører.

Vores medarbejdere på salgs- udviklings- og supportsiden bestræber sig konstant på at leve op til virksomhedens krav om et højt serviceniveau.

Innovativ og nytænkende

Erfaren totalleverandør

Skræddersyede løsninger

ALSMATIK A/S har samlet alt den nødvendige ekspertise. Vi sørger for at den nyeste viden bliver benyttet i alle faser af vores daglige arbejdsgang, så vores kunder altid er sikre på at møde erfarne eksperter, når de arbejder med ALSMATIK A/S

Kombineret teoretisk viden med praktisk erfaring

Vi har forstået at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring, og har et indgående kendskab til alle former for produktion. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger. Den viden har vi samlet gennem 25 år, med opgaver i blandt andet Jern og metal industrien, elektronisk produktion og fødevare industrien. Vores teoretiske viden og praktiske erfaring har gjort det muligt for os at hjælpe vores kunder fra start til slut uanset projekt og opgave type.

Vi er en 100% danskejet virksomhed

ALSMATIK A/S udvikler software- og hardwareløsninger til komplette automatiseringsanlæg, skræddersyet ud fra dine specifikke ønsker og behov. Du skal have den bedste service og vi overlader intet til tilfældighederne.

I 2018 overtog ALSMATIK A/S rettighederne på PLCSQL Link - et produkt som muliggør nem kommunikation direkte mellem PLC og SQL-database, helt uden brug af PC-software!

Skrueteknik

I 2019 blev ALSMATIK A/S distributør af det italienske kvalitetsmærke KOLVER med produkter indenfor skrueteknik til industrien. Endelig et attraktivt alternativ til Atlas Copco, Bosch Rexroth mv!

Mød vores medarbejdere

Nedenfor kan du møde nogle af vores skønne kollegaer som hver dag er med til at gøre Alsmatik til et godt sted at være.

Karriere hos ALSMATIK

Søg job hos en inspirerende virksomhed som vægter sammenhold og et sundt arbejdsliv meget højt.

Vores bestyrelse

Hans Christian Jensen

Bestyrelsesformand

Michael Staal

Bestyrelsesmedlem

Anette Jacobsen

Bestyrelsesmedlem

Anders Jorsal

Bestyrelsesmedlem