Programmering

Normalt programmerer vi vores systemer ved brug af Siemens S7-200/300/400/1200/1500. Ønskes løsningen med en anden styring,har vi også indgående kendskab til bl.a. Allan Bradley, Honeywell/IPCog Hitachi styringer med flere..

Software

SRO-løsning

Opsamling af alle former for produktionsdata, der lagres i en database. Det er blot et af elementerne i vores SRO-løsninger. Kan en opgave ikke løses ved brug af standardkomponenter, P-CIM eller WinCC, så udvikler vi nye løsninger på basis af Microsoft .NET (Visual Basic og C#). En sikker løsning er vigtig i en tid, hvor kvalitetskravene og evnen til at levere detaljeret produktdokumentation skærpes.

Internet

ALSMATIK A/S har løst flere opgaver, hvor de enkelte arbejdsprocesser overvåges via Internet/Intranet. Servicering og fejlretning af arbejdsprocesserne kan også foregå elektronisk ved brug af både Internet og SMS-teknologi

Optimering af Montagecelle

Udfordringen:
Styringen, der oprindelig var bygget på stationen, var ikke lavet til at håndtere flere forskellige emnetyper. Montagepladsen blev ikke overvåget med vision kamera.

Løsningen:
Ny styring med en ny og kraftigere Siemens S7-PLC. Montering af en PC til at styre visningen på displayet (WinCC Flexible Runtime). Yderligere montering af en Servo-motor fra ProMess og to Festo Visionkameraer. Pc’en kan håndtere programvalg til de Servo-motorer der anvendes til bearbejdningen i maskinen og programmering af Visionkamera (vedligeholdt af kunden selv). Samtidig anvendes Pc’en til dataopsamling for hele cellen, denne og 5 andre maskiner.

Udbytte:
Hurtigere takttid på monteringen af emnerne, samt bedre kvalitet pga. nye Servo-programmer samt Vision-kamera overvågning på montageplads og i den automatiske bearbejdning.

Ny styring på Frame Assembly station i L3

Danfoss A/S, Nordborg - 2013