Danish English

 

Software og hardwareløsninger til automatisering

ALSMATIK A/S udvikler software- og hardwareløsninger til komplette automatiseringsanlæg, skræddersyet ud fra dine specifikke ønsker og behov. Du skal have den bedste service og vi overlader intet til tilfældighederne.

Derfor har ALSMATIK A/S samlet alt den nødvendige ekspertise, og sørget for at den nyeste viden bliver benyttet i alle faser af den daglige arbejdsgang, således at du altid mødes af erfarne eksperter hos ALSMATIK A/S.

ALSMATIK A/S har siden 1997 løst talrige opgaver for dansk industri - opgaver der fra starten blev betegnet som umulige.


Vi har forstået at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring, og har et indgående kendskab til alle former for produktion. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger.

 

I 2018 overtog ALSMATIK A/S rettighederne på PLCSQL Link - et produkt som muliggør nem kommunikation direkte mellem PLC og SQL-database, helt uden brug af PC-software!

PLCSQL Link

I 2019 blev ALSMATIK A/S distributør af det italienske kvalitetsmærke indenfor skrueteknik til industrien. Endelig et attraktivt alternativ til Atlas Copco, Bosch Rexroth mv! Se mere på www.skrueteknik.dk

Skrueteknik.dk